Na terenie naszego Gospodarstwa znajduje się Punkt Gastronomiczny, w którym przyrządzamy tradycyjne, ekologiczne potrawy. Panuje u nas swobodna i przyjazna atmosfera. Zastaniecie u nas tradycyjną, domową i prostą kuchnię, taką jaką większość z nas pamięta u babci. Oprócz tradycyjnych potraw serwujemy regionalne pierogi ręcznie lepione z kozim serem wytwarzanym w naszym gospodarstwie, przygotowywane według naszej ściśle określonej receptury z różnymi dodatkami.
Oprócz naszych obiadków serwujemy domowe śniadania na bazie naszych ekologicznych naturalnych produktów: wiejskie masło, prawdziwy żytni chleb wypiekany w naszym piecu opalanym na drewno, nasze kozie sery. Sami bardzo lubimy jeść posiłki na naszej werandzie – często z powodu porannego chłodu, rozgrzewamy się herbatą kontemplując poranne odgłosy ptaków… i rzeczywiście w takich okolicznościach przyrody nawet zwykła potrawa smakuje zupełnie inaczej – wybornie.